Redskaper

ATV Motor er forhandler av

Redksaper

BK Hengeren er en familiebedrift som ble etablert i 1997 av Berit og Bjørn Kvilvang. De begynte i det små å produsere kvalitetsbevisste varehengere og fikk etter hvert opparbeidet et forforhandlernett over hele landet. De økte raskt på bredden i sortimentet og satset stort på båthengere, varehengere, ATV hengere og scooterprodukter.

Vareutvalget har passert 120 modeller innenfor segmentene varehengere, spesialhengere, varselvogner, biltransportere, maskinhengere, stillashengere, skaphengere, båt- og vannscooterhengere, opplagshengere, ATV-hengere, pulker, kjelker og løypeutstyr.

Redksaper

Iron Baltic Sandspreder

TEKNISK INFO

Den slepbare sand-/saltsprederen er et meget praktisk og økonomisk redskap for vintervedlikehold av gårdsplasser og gangveier.

Kraften til materen tas mekanisk fra hjulene. Hjulene er utstyrt med en clutch som tillater transport uten strøing. Disse sprederne er også utstyrt med roterende blandestav som hindrer strømassen å klumpe seg. Blandestaven kan kobles inn/ut uavhengig av om materen er frikoblet eller ikke.
Bruksanvisning inkludert.

Mål (LxBxH) 1900 x 1480 x 730 mm
Strøbredde 1000 mm
Vekt 120 kg
Kapasitet 500 kg
Hjul 4.00-8"

Varenr 52.5000

Pris: 13 999,- kr

Frakt kommer i tillegg

Iron Baltic Beitepusser

TEKNISK INFO

Solid og effektiv maskin i pulverlakkert stål. Leveres med Y-kniver for grovkløpping av tykke gressmarker, veikanter og lignende. Lett justerbar kuttehøyde.

Enkel og rask transport til og fra arbeidsområdet med raskt oppsett til transportstilling. Mulig å justere arbeidsstillingen mellom 3 posisjoner, fra rett bak kjøretøyet til ut på siden.
Inkludert illustrert brukermanual og CE sikkerhetsinstruksjoner.

Mål (LxBxH) 1760 x 1720 x 900 mm
Klippebredde 115 cm
Vekt 230 kg
Arbeidshastighet 2-10 km/t

Varenr 27.4000

Pris: 26 999,- kr

Frakt kommer i tillegg